KAKO LAHKO POSTANEŠ ČLAN?

V kolikor želiš postati član našega kluba, te vabimo, da se oglasiš na Študentski organizaciji Univerze v Mariboru (nad Štukom) vsak ponedeljek med 9.00 in 11.00 uro (trenutno so uradne ure zaradi korona virusa prilagojene). Če ti dan ne ustreza in morda ravno takrat nimaš časa, lahko pokličeš na telefonsko številko 02 228 56 00 ali nam pišeš na mojca.ban@soum.si in dogovorili se bomo za drug termin. Lahko pa nam tudi pošlješ spodaj navedene stvari na naslov:

 

KLUB ŠTUDENTSKIH IN DIJAŠKIH DRUŽIN MARIBOR

Gosposvetska cesta 83

2000   Maribor

 

 

ZA ČLANSTVO JE POTREBNO S SEBOJ PRINESTI ALI POSLATI:

  • potrdilo o vpisu,
  • fotokopijo rojstnega lista vašega malčka,
  • po želji poravnati simbolično letno članarino, ki znaša 5 EUR,
  • izpolniti je potrebno tudi pristopno izjavo kluba, ki si jo lahko sami tukaj natisnete ali pa jo dobite pri nas.

Seveda se nam lahko pridružite tudi vsi ostali brez otrok, ki imate kakršnokoli idejo in željo po sodelovanju! Veseli bomo vsakega! :)

 

Vse starše naprošam, da mi sporočijo spremembe naslova, telefonske številke ..., na elektronski naslov mojca.ban@soum.si.

Vse, ki bi radi poravnali letno članarino, obveščamo, da to lahko storijo osebno (v pisarni nad Štukom, na ŠOUM) ali pošljejo po pošti na naslov: KŠDDM, Mojca Ban, Gosposvetska cesta 83, 2000 Maribor. Potrdilo o plačani članarini vam bomo poslali po pošti. S članarino skušamo pokriti del poštnih in pisarniških stroškov. Hvala vsem.

Kontakt Denarni prejemki Foto galerija